رسالت اصلی پیاده سازی پروژه های وزارت متبوع در خصوص هوش مصنوعی در سطح ملی با همکاری سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور است.

نشست گروه هوش مصنوعی در علوم پزشکی با حضور دکتر فهیمه قاسمی، سرپرست گروه هوش مصنوعی در علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند و سایر اعضاء هیئت علمی در محل سالن جلسات برگزار شد.

دکتر قاسمی بیان داشت:  رسالت اصلی گروه هوش مصنوعی در راستای اهداف و برنامه های دانشگاه، پیاده سازی پروژه های وزارت متبوع در خصوص هوش مصنوعی در سطح ملی با همکاری سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور است، و اعضاء هیئت علمی متعهد می شوند به صورت یکپارچه در جهت دستیابی به آن اهداف گام بردارند.

سرپرست گروه هوش مصنوعی در علوم پزشکی افزود: در حال حاضر برگزاری کنگره هوش مصنوعی در علوم پزشکی که یکی از مهمترین اهداف گروه است، نیاز به همکاری همه جانبه اعضاء هیئت علمی گروه هوش مصنوعی در علوم پزشکی با تمرکز  بر برنامه مباحث علمی کنگره را دارد.

وی در ادامه توضیحاتی در خصوص اجرا و پیاده سازی پروژه شبکه ملی بیوانفورماتیک کشور (IRNBioAIMS) به منظور تدوین طرح های کاربردی و عملیاتی در حوزه های تجمیع و یکسان سازی داده های پزشکی، پزشکی از راه دور و زیست پزشکی سامانه ای توسط گروه هوش مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند ارائه فرمود.