به نام خدا

جلسات هفته اول با خبر تدوین و ارسال تفاهم نامه با صندوق پژوهش و فناوری فناوری های نوظهور دیجیتال در جهت هماهنگی و حمایت  ویژه از رویداد ایبال تک، توسط دکتر هاشمیان شروع شد.

خانم اسدی اعلام کرد هماهنگی جهت همکاری با شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام، باشگاه فناو.ری و نوآوری یونسکو و پارک علم و فناوری پردیس انجام شده است.

همچنین با اکثریت آرا طرح اصلی پوستر رویداد انتخاب و تصویب شد و فرم ثبتنام توسط دکتر هوشمندجا و دکتر افراش تنظیم و تایید شد.

مهندس حیدری  برای منوی جوایز و تسهیلات، موارد اهدای جایزه ملی هوشمندسازی نظام سلامت، استقرار و پذیرش در مرکز رشد دانشگاه، ارائه تسهیلات کم بهره جهت تولید محصول و تجاری سازی، حمایت از محصولات برتر توسط گروه حامیان رویداد را قرار داد.

با بررسی پوستر ویرایش شده آغاز شد و مورد تایید اعضا قرار گرفت. شماره دبیرخانه رویداد هم به شماره تماس اضافه شد.

سایت به روز رسانی شده و نقطه نظرات خانم حیدری نیز مورد بررسی قرار گرفت همچنین نام آیکن به بازارگاه تغییر پیدا کرده و فرم ثبت‌نام در سایت قرار گرفت.

در این جلسه گرافیک اطلاعات تماس و تاریخ در بنر و پوستر ویرایش شد.

همچنین شارژ سامانه پیامکی توسط خانم حیدری پیگیری شد و معادل فارسی برخی از واژه ها که توسط دکتر افراش تهیه شده بود در این جلسه توسط مهندس حیدری جایگزین و اصلاح شد.