در جلسات هفته اول اقدامات لازم برای کمیته اجرایی و کمیته علمی نهایی شد.

همچنین آماده سازی فرم ارزیابی اولیه رویداد برای جلسه بعد تصویب شده و همکاران تیم اجرایی از اقدامات انجام شده و در دست اجرا گزارشی را ارائه دادند.

در ادامه کارگاه های پیش از رویداد برای جلسه بعدی برنامه ریزی شده و اقدامات مشترک بین مسئول هماهنگی و روابط عمومی تعیین شد.

همکاران نیز مراکز فعال در حوزه هوشمندسازی را پیشنهاد کردند.

تصویب شد برای هر محور یک محصول ارائه شود و تغییرات لازم در سایت مورد بررسی قرار بگیرد.

شیوه نامه ورژن 7 ادیت شد و فرم ارزیابی تهیه شده توسط دکتر هوشمندجا ارائه شد.

دستمزد اساتید مدعو برای کارگاه ها تخمین زده شد و فرم ارزیابی اثربخشی رویداد توسط دبیرخانه نیز تهیه خواهد شد.

براساس تصمیم دانشگاه و با درنظر گرفتن نظر مخاطبان ایبال تک در سالن همایش های رازی دانشگاه ایران برگزار خواهد شد.

تصمیم بر برگزاری کارگاه های حضوری و آنلاین شد و تمی کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی به تیم رویداد ایبال تک اضافه شد.

همچنین اقدامات لازم برای اطلاع رسانی به شرکت ها، دانشگاه ها و مراکز فعال در حوزه هوش مصنوعی انجام شد.

جهت اطلاع رسانی بهتر گروه تولید محتوا در نرم افزار بله تشکیل و راهنمای ثبتنام رویداد و کارگاه ها نیز تهیه و تنظیم شد.

بودجه توسط دکتر هاشمیان برآورد و حکم انتصاب همکاران اجرایی و علمی نیز ارائه خواهد شد.